عدهای معتقدند در مسیر تولید باید بخشی از مردم له شوند
احمدینژاد در ادامه گفتوگوی زنده تلویزیونی خود در پاسخ به این پرسش که 'در طول دولت نهم و دهم شاهد جدا شدن برخی مدیران از دولت بودیم و آیا این امر نشاندهنده برنامه داشتن دولت است یا بیبرنامگی آن؟' گفت: این نشاندهنده برنامه داشتن دولت است.
شبکه ایران/ رییسجمهور ادامه داد: اگر برنامه نداشتیم، ضرورت تغییر وجود نداشت. بهترین مربی فوتبال کسی است که حداکثر تغییر را میدهد، چراکه برایش اصل هدفی است که باید به آن برسد. ما نیز باید ببینیم از این تغییرات نتیجه حاصل شده است یا نه.
وی افزود: برخی این اصالت را به این موضوع میدهند که فلان آقا حتما باید مدیر باشد، در صورتی که ما اصالت را به این نمیدهیم بلکه ما اصالت را به کاری که باید برای مردم انجام شود میدهیم. در این تغییرات، نگاه سیاسی، جناحی و شخصی وجود نداشت. ما اهداف روشنی را داشتیم و آن اهداف را دنبال میکردیم و برای ما مهم رسیدن به آن اهداف بود، نه اینکه فلان آدم در این پست باشد یا نه، چراکه پست حق کسی نیست و حق هدفی است که متعلق به همه مردم است و باید در راستای نیل به آن حرکت کرد.
احمدینژاد در ادامه در پاسخ به اینکه "این انتقاد وجود دارد که دولت در طول این سالها بیشتر به کارهای روبنایی پرداخته تا کارهای زیربنایی و اگر به زیرساختها توجه میکرد، دیگر این حجم نامههای مردمی وجود نداشت و تبعیض و مشکلی نبود"، گفت: این حرف یک آرزوست که مثلا سیستمی اجرا شود که هیچ تبعیضی نداشته باشد. من بعید میدانم کسی ادعا کند که چنین سیستمی را میتواند ایجاد کند. آیا سیستم آمریکا یا در اروپا اینگونه است که همه به حق خود برسند؟ کدام کشور اینگونه است؟ از طرف دیگر مگر نظام تصمیمگیری در کشور ما یکپارچه است؟ تصمیمگیریها باید از پیچ و خمهایی بگذرد که بعضا زخمهایی نیز بر روی آن ایجاد میشود و این زخمها تبعات اجتماعی نیز دارد که ما باید تلاش کنیم که آن را جبران کنیم.
رییسجمهور با بیان اینکه "من مخالف این موضوع هستم که عدهای معتقدند که در مسیر تولید باید بخشی از مردم له شوند"، اظهار کرد: دولت در عین حال که به 37 الی 38 میلیون نامه جواب داده، از کارهای زیربنایی جا نمانده و در بخشهای مختلف چندین برابر قبل کار کرده است.
وی با بیان اینکه "بخش عمدهای از کارهای زیربنایی، زیرساخت است"، خاطرنشان کرد: مقدمه تولید، زیرساخت است و اگر حمل و نقل و آب و گاز نباشد، تولید چگونه رخ میدهد؟
احمدینژاد در ادامه با اشاره به اصل 44 قانون اساسی و با بیان اینکه "در پی اجرای این قانون 16 نهاد ایجاد شد و تاکنون 119 هزار میلیارد تومان واگذاری صورت گرفته است"، به اجرای قانون هدفمند کردن یارانهها نیز اشاره کرد و گفت: ای کاش اجازه میدادند همهاش را اجرا کنیم. اجرای این قانون در تولید، مصرف، صادرات و چرخش تولید ما و... اثرگذار بود.
رییسجمهور همچنین به ایجاد صندوق توسعه ملی اشاره کرد و افزود: 52 میلیارد دلار در این صندوق وجود دارد. ما در این دولت از کشاورزان حمایت کردیم و بدهیهایی را پرداخت کردیم که بعضا مربوط به سال 72 بود. اکنون وضعیت کشاورزی ما چگونه است؟ نمیگویم مطلوب است ولی ببینید فاصله چقدر شده است. اینها حاصل کارهای زیربنایی است.
وی با بیان اینکه "دولت نقاط کلیدی اقتصادی را دستکاری کرد"، گفت: سراغ ندارم در طول این سالها این مقدار کارهای زیربنایی رخ داده باشد.
رییسجمهور همچنین به ایجاد صندوق مهر امام رضا(ع) اشاره کرد و افزود: ما قرضالحسنه را به بدنه اجتماع آوردهایم. ستاد کشاورزی ایجاد کردیم و برای اولین بار در چهار ماهه اول امسال میزان صادرات غیرنفتی با واردات ما مساوی شده است. در کدام دولت این اتفاق افتاد؟
احمدینژاد همچنین با بیان اینکه "من تاکنون چندین جلسه با صادرکنندگان داشتم"، تاکید کرد: ما تلاش کردیم گرفتاریها و نواقصی را که در این زمینه وجود دارد برطرف کنیم.
وی همچنین به میزان رشد وسایل ارتباطی از جمله تلفن همراه در چند سال اخیر اشاره کرد.
ادامه دارد...